Sin categoría

Crida als participants: Pràctiques de Despolarizació

Depolarization youth work practices

El curs de formació Euromediterrani "Pràctiques de Despolarizació" se centra en el paper del treball juvenil per abordar les causes, conseqüències i dinàmiques de la polarització.

El projecte aporta idees, exemples i eines pràctiques a través de les quals els professionals de joventut, educadors i líders juvenils en l'àrea Euromediterrània desenvolupen competències per explorar les causes fonamentals i abordar la polarització i l'extremisme violent a través de metodologies d'educació en drets humans.

El programa del curs es concep de manera que requereix la participació activa i l'intercanvi entre els participants. Es basa en les experiències dels participants i en el disseny d'accions concretes de futur. La metodologia del curs de capacitació es basa en els principis fonamentals del cicle d'aprenentatge experiencial i l'educació no formal.

El programa inclou l'intercanvi de bones pràctiques, així com el desenvolupament d'iniciatives en cooperació amb altres actors de la societat civil. Entre les metodologies de despolarització que es compartiran durant el curs, parlarem sobre les experiències en el desenvolupament de Cercles de Diàleg, Biblioteques Vivents, Espais de Cohesió Ciutadana, Diàlegs Apreciatius ... S'espera que l'impacte del curs es tradueixi en l'ús de aquestes metodologies a nivell local i regional, així com en la creació de sinergies i l'augment de la cooperació euromediterrània.

El curs està dissenyat per a 20 educadors, professionals de joventut i líders juvenils de Tunísia, Estònia, Turquia, Jordània, el Líban i Itàlia amb experiència en el treball de joventut i capacitat per actuar com a multiplicadors directes en les seves comunitats.

Apply directly

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.