Tàndem Migro-Ambiental

Articulació de persones referents diverses per a la transformació socioambiental de la ciutadania amb una mirada antiracista i amb perspectiva de gènere i de drets humans.

AHEAD es torna a agrupar amb CEHDA (entitat experta en la creació de vincles interculturals i millors oportunitats per a persones migrades a nivell glocal) per contribuir al sentit de corresponsabilitat i conscienciació de la societat sobre les causes dels moviments migratoris i la seva interconnexió amb el medi ambient.

La visió del projecte es fonamenta en l'estimulació d'una societat antiracista, feminista, crítica en matèria de drets humans i defensora del dret a un medi ambient saludable com a peça central d'un desenvolupament humà sostenible. D'aquesta manera, es tracta de promoure un futur que garanteix la justícia de gènere, la pluralitat cultural i la resiliència socioecològica arreu.  

CEHDA és l'entitat coordinadora d'aquest projecte de cooperació i des d'AHEAD ens encarreguem de la sensibilització sobre els aspectes de migració per causes econòmiques, climàtiques i de degradació ambiental en l'àmbit de Catalunya i d'Europa (Brussel·les) amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Projecte a Catalunya

Projecte a Brussel·les

Grups objectius