GREM/Sin categoría

Formació en ludificació per la memòria de règims totalitaris

Durant el passat mes d'octubre, vam participar en una sessió formativa a Varna, Bulgària, centrada en la ludificació amb l'objectiu de desenvolupar el projecte GREM: Gamifying Holocaust Remembrance. En aquest context, vam compartir testimonis i experiències relacionades amb els règims totalitaris de diversos països europeus, concretament amb els grups participants d'Alemanya, Lituània, Bulgària i Hongria.

Durant la formació, vam intercanviar els contextos històrics totalitaris de cadascun dels grups, així com les primeres propostes per als diferents tallers. Vam adquirir coneixements sobre diverses eines i recursos que ens permeten crear totes les fases del joc de detectius. A més, vam rebre instruccions sobre l'ús d'instruments de sensibilització per abordar amb dignitat i responsabilitat la memòria de les víctimes dels règims totalitaris.

"Finançat pel programa CERV de la Unió Europea. No obstant això, les opinions i opinions expressades són només les dels autors i no reflecteixen necessàriament les de la Unió Europea o l'Agència Executiva Europea d'Educació i Cultura (EACEA). Ni la Unió Europea. ni l'autoritat atorgant pot ser responsable d'ells".