Sin categoría

Diàleg Públic a Brussel·les

 

En el marc del projecte "Towards Inclusive and Sustainable Europe" AHEAD participarà del 13 al 16 de Març al cinquè debat públic organitzat pels nostres socis de Brussel·les Kham vzw.

El tema central d'aquest diàleg amb representants del Parlament Europeu és "Civil Society contributions to the EU integration and migration policies"

Els delegats debatran sobre els processos d'inclusió de grups vulnerables i minories a la societat europea i el paper de la societat civil.

L'acte consta de diverses taules de discussió i grups de treball, que abasten els següents temes relacionats amb la democràcia i la participació: naturalització i adaptació; diàleg intercultural; educació; mercat laboral; inclusió i cohesió social.

El projecte Europeu coordinat pel nostre soci Sillamäe Lastekaitse Ühing dona suport a la inclusió dels migrants i les minories a la societat civil, així com a la sensibilitzar de les comunitats d'acollida perquè entenguin i apreciïn les diferents visions del món, costums i formes de vida entre persones culturalment diverses. A més, el projecte dona suport a les comunitats migrants i minoritàries en l'exercici dels seus drets i responsabilitats en la societat i millorar el seu sentiment de pertinença a la comunitat, tant a nivell local com europeu.

L’esdeveniment compta amb la participació d’ONG de tota Europa, persones expertes, investigadores, responsables polítics i persones implicades en l’educació, la cultura i el treball social. L'objectiu final és crear espais de diàleg oberts i inspiradors, compartir experiències, generar pràctiques educatives i culturals, i formular recomanacions per a polítiques públiques, que facilitin la inclusió i la cohesió d'infants i joves de grups vulnerabilitzats.

El projecte compta amb el suport del programa "Europa per als ciutadans" de la Unió Europea.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.