Sin categoría

Cicatrius Compartides pròximament a Girona

De l’1 al 30 de juny podreu visitar l’exposició “Cicatrius Compartides” al Centre Cívic Onyar. Aquesta exposició representa una oportunitat excepcional per a la conscienciació social, oferint històries profundament impactants que no deixaran ningú indiferent.

“Cicatrius Compartides” no només mostra les ferides visibles i invisibles que han marcat la regió del Kivu Nord, sinó que també ens convida a reflexionar profundament sobre el paper del Nord Global en els conflictes armats i les violències de gènere. Aquestes problemàtiques, encara que geogràficament distants, tenen ressonàncies que arriben fins a la nostra pròpia comunitat, recordant-nos que les injustícies i les desigualtats són qüestions globals que ens afecten a tots.

L'exposició busca sensibilitzar els visitants sobre la realitat que viuen moltes persones al Kivu Nord, una regió devastada per la guerra i la violència, especialment contra les dones. Les cicatrius que es mostren no són només físiques, sinó també emocionals i psicològiques, revelant històries de supervivència, resiliència i lluita.

A més, “Cicatrius Compartides” ofereix una plataforma per analitzar críticament com les accions i les polítiques del Nord Global poden influir en situacions de conflicte en altres parts del món. També ens desafia a mirar més enllà de la nostra realitat immediata, connectant les violències de gènere i les desigualtats socials que pateixen les dones a tot el món amb les experiències de les dones a la nostra pròpia societat.

No us perdeu aquesta oportunitat per conèixer, reflexionar i actuar. “Cicatrius Compartides” us espera al Centre Cívic Onyar per oferir-vos una experiència que, sens dubte, deixarà una empremta profunda en tots aquells que la visitin.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.