Biblioteca Vivent/Formacio

Acció de Biblioteca Vivent a Barcelona

El proper dissabte 13 de maig a partir de les 10:30 del matí fins a les 14:00 hores de la tarda, l'Associació d'Educadors en Drets Humans - AHEAD- obre al centre de Barcelona la primera Biblioteca Vivent amb llibres humans procedents de l'àrea Euro-Mediterrània.

Especialment recomanat per a aquells que vulguin escoltar les vivències en primera persona de joves refugiats, activistes i minories de països com Jordània, Turquia, Líban, Síria, Egipte o Tunísia; i d'activistes que treballen en camps com "la Jungle" a França, Itàlia o Eslovàquia.

La Biblioteca Vivent és part del projecte Euro-Mediterrani "Euro-Mediterranean Living Libraries", finançat pel programa Erasmus + de la Comissió Europea i té el suport de la Biblioteca Nacional de Catalunya, la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ACATHI i la Fundació Anna Lindh.

L'acte és gratuït i obert a la participació ciutadana i especialment als membres de la xarxa interessats en l'actualitat Euro-Mediterrània.

S'oferirà traducció de l'àrab, anglès i francès al català i castellà.

Dissabte 13 de Maig, obert a partir de les 10:30 fins a les 14:00 hores al jardí de la Bilioteca Nacional de Catalunya
Carrer de l'Hospital, 56, 08001 Barcelona

Més informació a: euromed@aheadedu.org

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.