Formacio/Petit Compass

Us presentem el Petit Compass!

El pròxim dijous 12 de gener us presentarem el Petit Compass Manual d’Educació en Drets Humans per a Infants i us explicarem com serà el curs “Petit Compass: una brúixola per viure els drets humans” que oferim a Barcelona a partir de febrer.

grup_comarruga

El Petit Compass és un manual del Consell d’Europa amb un munt d’activitats i dinàmiques per treballar els drets humans amb infants i joves, que AHEAD ha traduït i adaptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. A la presentació, farem entrega del manual en paper a tots aquells centres educatius i entitats de Barcelona que hi assistiu i hàgiu omplert aquest formulari (exemplars gratuïts limitats).

Quan?

El dijous 12 de gener a les 18.30 hores.

On?

A la seu del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC), al carrer d’Aragó, 141, Barcelona

A qui va adreçat?

A mestres i professorat (aquest curs tindrà reconeixement en el Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), educadors/es socials, monitors/es i directors/es de lleure, i membres d’entitats que treballen amb infants i joves.

Com em puc inscriure al curs?

Només cal que omplis el formulari que trobaràs seguint aquest enllaç. Si ets professorat en actiu, has d'omplir aquest formulari el més aviat possible, ja que les places són limitades.

Per a més informació sobre el curs que impartirem al febrer, pots consultar el programa al web d’AHEAD.

Contacte: formacio@aheadedu.org

Amb el suport de:

ajuntament_logo

Amb la col·laboració de:

Deixa un comentari