Petit Compass

Presentació del Manual d’Educació en Drets Humans per a Infants “Petit Compass” i la seva versió en línia

Volem compartir i agraïr a les persones, centres educatius  i entitats col·laboradores i participants de la presentació que va tenir lloc el dia 9 de desembre de 2015 a LaFede.cat del Manual d’Educació en Drets Humans per a Infants “Petit Compass” i la seva versió en línia. Aquesta és la traducció al català, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, del manual del Consell d’Europa “Compasito” d’Educació en Drets Humans per a infants amb contribucions d’educadors i educadores en l’àmbit europeu. Ara la seva versió en línia és una realitat gràcies al suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

2manualsAquesta versió en línia del manual és accessible previ enregistrament i incorpora un espai de xarxa social on compartir les experiències d'activitats i les seves adaptacions pels propis educadors/es.

També volem compartir l'article del blog edutransforma de LaFede.cat publicat al Diari de l'Educació amb motiu del 10# i de la presentació del manual en el següent enllaç: #edutransforma

logo_ACCD_vertical    ajuntament-barcelona-logocouncil-of-europe

Experiència compartida a "Presentació del Manual d’Educació en Drets Humans per a Infants “Petit Compass” i la seva versió en línia"

  1. Pingback: Manual d’Educació en Drets Humans ...

Deixa un comentari