El Petit Compass

PetitcompassEl Petit Compass. Manual d'educació en drets humans per a infants, és un manual d’educació en drets humans per fer servir, treballar i viure’l amb grups d’infants i joves, per part de la comunitat educativa tant de l'àmbit formal, com no formal.

Aquesta és la traducció al català del manual d’educació en drets humans del Consell d'Europa, Compasito per part d'AHEAD – Associació d'Educadores i Educadors en Drets Humans, amb l'autorització del Consell d'Europa i el suport de l'Ajuntament de Barcelona. El format digital ha estat possible gràcies al suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Per saber més sobre el manual descarrega't la introducció o fes una ullada al video:

ACCEDEIX AQUÍ AL MANUAL EN LÍNIA MITJANÇANT PREVI ENREGISTRAMENT

La versió en línia incorpora respecte al manual original una clau d'ajuda per l'àmbit escolar: totes les activitats proposades estan relacionades a les competències bàsiques dels currículums de primària i secundària. Pots descarregar aquí la taula on es relacionen les activitats del manual i les competències bàsiques. Agraïm al Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès per la col·laboració en la confecció d’aquesta taula.

L'enregistrament com a usuari/ària al manual en línia proporciona també accés a una comunitat educativa en línia del Petit Compassun espai en format xarxa social per compartir les experiències i els dubtes, bé sigui per activitats concretes del manual, o bé per temes relacionats amb l’educació en drets humans (per exemple gènere, bullying, participació, ciutadania, etc). Aquests grups seran oberts segons les propostes e interessos dels usuaris/àries d’aquesta comunitat educativa en línia.

Posa't en contacte amb nosaltres:

  • Si tens dubtes metodològics o pedagògics sobre alguna de les activitats.
  • Si vols concertar tallers per a mestres, educadors/es, infants o joves sobre educació en drets humans o temes vinculats.
  • Si vols un exemplar en paper del Manual Petit Compass.

2manuals

 

  ahead_cat_ver  Logo-ACCD_horizontal   ajuntament-barcelona-logo    council-of-europe