Formacio

“Petit Compass: una brúixola per viure els drets humans”, a Barcelona

Vols descobrir eines per introduir l’enfocament de drets humans a l’aula? T’agradaria que els infants i els joves de la teva entitat coneguessin quins drets tenen? Creus que seria interessant compartir experiències, dubtes i solucions sobre el treball dels Drets Humans amb altres educadores?

Des de AHEAD - Associació d’Educadores i Educadors en Drets Humans, et volem convidar al nou curs Petit Compass: una brúixola per viure els drets humans, una formació per familiaritzar-se amb l'Educació en Drets Humans (EDH). Aprendrem i practicarem amb eines per actuar com a agents de canvi a centres educatius, entitats socials i de lleure, entenent l’EDH com un fil transversal, conductor i transformador per a la justícia global.

Petitcompass

Quan?

Curs presencial (20 h): Dijous 9, 16 i 23 de febrer, 2, 9, 16 i 23 de març de 2017, i 1 de juny; de 17.30 a 20.00 hores. Les persones participants hauran de realitzar una activitat pràctica d'EDH als seus centres educatius o entitats i entregar una fitxa didàctica fins el 18 de maig. A l’octubre o novembre del 2017, el grup farà una trobada de bones pràctiques i reflexió on també hi participaran educadores d’altres cursos.

On?

A la seu de LaFede.cat Organitzacions per a la Justícia Global, c/ Tàpies 1-3, Barcelona (Metro L2 i L3, parada Paral·lel)

A qui va adreçat?

A mestres i professorat (aquest curs tindrà reconeixement en el Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), educadors/es socials, monitors/es i directors/es de lleure, i membres d’entitats que treballen amb infants i joves.

Preu?

El curs és gratuït i inclou:

  • 20 hores de formació presencial
  • 10 hores de formació no presencial (lectura de material + posada en pràctica dels aprenentatges)
  • Petit Compass - Manual d’Educació en Drets Humans per a Infants del Consell d'Europa
  • Assessorament mitjançant la comunitat educativa virtual durant la implementació pràctica d’una activitat d’EDH als centres educatius i entitats.

 

Com m’hi puc inscriure?

Només cal que omplis el formulari que trobaràs seguint aquest enllaç. Les places són limitades i les inscripcions seran obertes fins el 31 de gener. Si ets professorat en actiu, has d'omplir aquest formulari el més aviat possible, ja que les places són limitades.

Acte de presentació del manual i del curs el dia 12 de gener de 2017 a la seu del CEESC (en breu més informació sobre aquest acte i la inscripció al mateix).

Per a més informació, pots consultar el programa del curs.

Contacte: formacio@aheadedu.org

 

Amb el suport de:

ajuntament_logo

 

Amb la col·laboració de:

Deixa un comentari