Petit Compass

“Navegant entre valors” o com l’alumnat de 4t d’ESO veu l’EDH i el PetitCompass

Tenim un nou video per parlar d’AHEAD, i d’una de les eines més potents que fem servir: el Petit Compass. I no és un video qualsevol, sinó que és segons la visió de l'alumnat de 4t d'ESO 2016-17 de l'INS Molí de la Vila, de Capellades, una manera ideal per celebrar el curs escolar 2016/2017 que just ha tancat aquesta setmana.

El mes de març, arrel d’un dels tallers d’introducció als drets humans, impartit per un dels nostres membres, el José Luís de Gracia Gallego, l’alumnat d’aquest institut de Capellades va conèixer la tasca que fem a AHEAD, i van vivenciar ells i elles mateixos una de les activitats del Petit Compass: 25. Navegant cap a la terra promesa.

Arrel de la trobada i experiència, l’alumnat participant ha escrit, dirigit, rodat, interpretat i muntat el vídeo que ara compartim amb vosaltres amb l'objectiu de contribuir a les tasques de sensibilització de la nostra associació.

Aquesta feinada s’ha realitzat dins del marc del PROJECTE REACCIONA (tallerdecinema.com), i ha estat possible amb el suport de l'Ajuntament de Capellades, la Diputació de Barcelona, el Consorci d'Educació de Barcelona i la Fundació SGAE. La jornada de presentació dels vídeos va tenir lloc el passat 7 de juny a l’auditori del CCCB. AHEAD no ens la vam voler perdre!

No és la primera vegada que AHEAD fa servir aquesta dinàmica en instituts per introduir la relació entre necessitats humanes i drets humans. El passat mes de desembre, la Marina Lòpez i l'Elena Díez Villagrasa també van treballar "25. Navegant cap a una terra promesa" amb els dos grups de 3r d'ESO de l'INS ICÀRIA de Barcelona. Us recomanem que li feu una ullada. Segur que us agradarà per fer servir amb els vostres grups!!

Deixa un comentari