Espais de Cohesió Ciutadana

Potenciar la construcció d’espais de reflexió i diàleg, des de la prevenció i la dinamització comunitària, és una oportunitat de millora i convivència.

L’objectiu principal del projecte és la millora de la convivència des del compromís actiu i corresponsable de la ciutadania. Us oferim un espai confortable i amable per tal d’expressar les nostres emocions, sentiments respecte els conflictes en general i el context social actual.

Invitació a participar en els Diàlegs Apreciatius


En el context socio-polític actual, hi ha temes (tabú) “que no afavoreixin un diàleg obert i constructiu” a la teva entitat?
La comunicació interna o/i les relacions personal s’han vist afectades?
Trobes necessari poder expressar les teves emocions?
Voldries poder compartir en un espai amable amb quines dificultats t'has trobat?

Si alguna d’aquestes preguntes t’interpela et convidem a continuar llegint aquesta proposta.

Potenciar la construcció d’espais de reflexió i diàleg, des de la prevenció i la dinamització comunitària, és una oportunitat de millora i convivència.

L’objectiu principal de l’espai de cura és la millora de la convivència des del compromís actiu i co-responsable de la ciutadania també dins de les entitats. Us oferim un espai confortable i amable per tal d’expressar les nostres emocions i sentiments respecte els conflictes en general i en el context socio-polític actual.

Per aquesta raó us convidem a participar de forma gratuïta, lliure i voluntària en un taller amable per construir vincles i compartint emocions per a la convivència i la cohesió a les entitats.

Aquest espai és obert a les persones que treballeu com a tècnics, sou voluntaris o membres de la junta, (i en cap cas pretén) “ i volem crear un clima intimista i d'experiència personal i no tant de que les persones participants parlin en nom de l’entitat”.

La trobada es desenvoluparà el proper dimecres 21 de Novembre a les 18 hores a la Fede. Tindrà una durada d'un parell d'hores aproximadament

En cas que vulgueu participar-hi, cosa que ens agradaria molt, cal que ens confirmeu per Email ciutadania@aheadedu.org si vindreu. Amb la vostra resposta, ja queda reservada la vostra participació.

 

Procés públic d'enquestes participatives 


Heu rebut aquesta invitació per que aquests darrers dies heu participat al procés públic d'enquestes i veu mostrar interès en participar als Espais de Cohesió Ciutadana a la ciutat de Mataró.
Per aquesta raó us convidem a participar de forma gratuïta, lliure i voluntària en un taller amable per parlar de conflictes des de les emocions i sentiments.
La trobada es desenvoluparà dilluns 18 de Juny i començarà a les 19 hores. Tindrà una durada d'un parell d'hores aproximadament
En cas que vulgueu participar-hi, cosa que ens agradaria molt, cal que ens confirmeu per Email que vindreu. Amb la vostra resposta, ja queda reservada la vostra participació i rebreu un correu amb el lloc de la trobada i altres aspectes d’interès.

Fases del Project

Equip Barcelona


Materials i Resultats