Projectes

Exposició de titelles fetes amb material de rebuig per celebrar el Dia Internacional del Reciclatge

La setmana passada vam iniciar la segona fase de l'APS "Ombres al mar" amb l' Escola Voramar. Vam recuperar les problemàtiques mediambientals sobre les que cada grup va treballar el trimestre passat i crear una obra de titelles d'ombra amb material reciclat i reflexionat sobre què tenen en comú: com el nostres model de consum té impactes mediambientals, i també en els drets humans de les persones. Hem pensat alternatives i accions concretes que nosaltres podem fer contribuir a un canvi. Ens hem organitzat... i les setmanes que venen seguirem per dur a terme les accions que hem escollit!! Us mantindrem informats sobre aquestes accions!

Però aprofitant les nostres reflexions i la temàtica del projecte, hem volgut celebrar el Dia Internacional del Reciclatge, donant a conèixer a la gent del barri del Poble Nou, la feina feta fins el moment, organitzant una exposició al Centre Cívic Can Felipa. L'exposició mostra la vivència i alguns resultats de l'alumnat de 1r d'ESO de l'Escola Voramar durant la primera fase del projecte “Ombres al mar: el dret humà a un medi ambient sostenible amb titelles reciclades”,  aquest projecte APS vinculat a la creació artística i al dret humà a un medi ambient sostenible. Es podrà veure a la tercera planta del Centre Cívic durant aquesta setmana i fins el 23 de maig.

Celebrem el Dia Internacional del Reciclatge per recordar la importància de RECICLAR, però no oblidem, com hem estat veient aquests dies amb els joves de 1r d'ESO, que abans de reciclar, cal pensar a REDUIR el nostre consum i REUTILITZAR els productes tant com sigui possible!

Deixa un comentari