Refugi

Comença: Not Alone in Barcelona Online

Com contribuir a la inclusió social de les persones LGBTIQ+ migrants i refugiades de Barcelona des d’una perspectiva transversal i de cures

Jornades “Not alone in Barcelona” - reivindiquem els drets de les persones LGBTIQ+ migrants i refugiades

Capacitació per a professionals i activistes que treballen amb i per la comunitat LGBTIQ+ migrant i refugiada de la ciutat comtal

Durant els propers dijous d'octubre, a les 19h de la tarda i en format virtual, des d’AHEAD (Associació d'Educadores i Educadors en Drets Humans) us convidem a participar de les Jornades ‘Not alone in Barcelona’, on, conjuntament amb altres entitats i activistes de l'esfera LGBTIQ+ de Barcelona, obrirem diferents espais de formació i reflexió.

'Not Alone in Barcelona’ és un projecte internacional que pretén fomentar i promoure la visibilització dels drets de la comunitat LGBTIQ+ migrant i refugiada de la ciutat comtal.

El nostre objectiu és formar i capacitar a les professionals que treballen amb persones LGBTIQ+ migrants, refugiades i/o sol·licitants de protecció internacional, des d’una perspectiva inclusiva i inter-seccional.

La Jornada es dividirà en tres sessions virtuals, on podrem gaudir de la participació de diferents entitats i associacions que ofereixen formació relacionada amb sexualitat amb perspectiva de gènere i activistes que treballen pels drets del col·lectiu aquí a Barcelona.

Aquelles persones que no puguin assistir a les sessions online, podran gaudir dels tallers i ponències posteriorment.

Per més informació o inscripcions, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic notalone@aheadedu.org o omplir el formulari d’assistència.

Deixa un comentari