Agraïments

Aquesta guia és el resultat del treball i les contribucions de diversos experts i professionals, al qual Nancy Flowers ha donat consistència, professionalitat i ànima.

Voldríem agrair a Annette Schneider la seva contribució professional a la solidesa i qualitat educativa del manual.

Volem donar també especialment les gràcies a Rui Gomes, editor del Compass – A manual on human rights education with young people, qui ha donat continuïtat al concepte del compass, ha participat en el disseny del concepte d’aquest manual i ha seguit tot el procés de producció tot aportant valuosíssims comentaris i observacions crítiques.

Fou Laura De Witte qui ens convencé de la importància i viabilitat de produir un manual així per a infants, qui tingué la idea del títol i compartí amb nosaltres els seus comentaris sobre les activitats.

Ens agradaria agrair a Katalin Lerch, Merit Ulvik i Jiri Tomcala la seva contribució a la formulació dels continguts del manual com a membres de l’equip que l’ha desenvolupat.

Gràcies a Iris Bawidamann i Nadine Lyamouri-Bajja pels seus comentaris, aportacions i suport educatiu a les activitats del manual.

Alguns col·legues molt compromesos que han provat les activitats del manual: Burcu Meltem Arik, Paola Bortini, Mario D’Agostino, Gabriele Cespa, Caroline Gebara, Mara Georgescu, Ilona Hudak, Giorgi Kikalishvili, Sasho Kochankovski, Anna Lechowska, Anabela Moreira, Bijana Temelkova i Anne Thieman.

 

També volem donar les gràcies a:

  • Tots els que participaren en la primera reunió consultiva sobre el petit compass el novembre de 2005, pel seu treball en el disseny de la idea.
  • Tamara Kafkova, Nicoleta Dumitru i Ali Oktav Koc, els becaris a l’EYCB (European Youth Center of Budapest) en el procés de producció, per la feina feta recopilant i comprovant referències i recursos d’utilitat.
  • Antje Rothemund, Anikó Kaposvári i Eva B. Nagy pels seus comentaris constructius i els seus útils suggeriments.
  • Col·legues de diferents seccions del Consell d’Europa:
    • David Crowe, antiga Direcció General de Drets Humans, i
    • Olof Ólafsdóttir, antiga Direcció d’Educació Escolar, Extraescolar i Superior per la seva opinió experta;
    • Elda Moreno, secretària del programa «Construir una Europa per i amb els infants», per la motivació i el suport durant el procés de producció.
  • Gabriella Tisza, informadora de l’EYCB, doncs sense la seva compromesa feina tot el procés de comunicació interactiva no hauria estat possible.
  • Rachel Appleby, per fer més que de revisora.
  • Dániel Horváth i Diana Nagy, per la seva creativitat i flexibilitat a l’hora de fer el disseny i les il·lustracions d’aquest manual.

 

Ens disculpem per qualsevol omissió i lamentem no poder haver inclòs tots els materials i suggeriments rebuts.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.